Χαμός από… έκτακτα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αφού υπάρχουν αναφορές πως το προεδρικό αεροσκάφος του Ντόναλντ Τραμπ εντοπίστηκε να πετά πάνω από την Ευρώπη.

 

Ο αμερικανός πρόεδρος δεν είχε κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι. Κανονικά, το Air Force One μεταφέρει τον ίδιο ή κάποιο άμεσο μέλος της οικογένειάς του. Υπάρχουν, μάλιστα, δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πέταξε πάνω από την Αγγλία και δείχνει να έχει… κατεύθυνση την Μέση Ανατολή.

 

Τις πληροφορίες μεταφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, που αναφέρουν πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, το “θρυλικό” Air Force One εντοπίστηκε να πετά… κάπου πάνω από την Ευρώπη.

 

Και γιατί αυτό… είναι είδηση; Επειδή ο Αμερικανός πρόεδρος, τον οποίο -υπό κανονικές συνθήκες- μεταφέρει το συγκεκριμένο αεροσκάφος, δεν έχει κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι.

 

Υπό κανονικές συνθήκες, αν δεν βρίσκεται ο αμερικανός πρόεδρος μέσα στο Air Force One, βρίσκεται κάποιο άμεσο μέλος της οικογένειάς του, ωστόσο ούτε κάτι τέτοιο είχε προγραμματιστεί…

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το προεδρικό αεροσκάφος εντοπίστηκε πάνω από την Μεγάλη Βρετανία με τις πολιτικές υπηρεσίες αεροπορίας να το καταγράφουν με… κατεύθυνση την Μέση Ανατολή

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠοιοί δρόμοι έκλεισαν λόγω χιονόπτωσης
Επόμενο άρθροΤο εορταστικό ωράριο έως την παραμονή Πρωτοχρονιάς