Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναστάτωσε τα Ματογιάννια με το ντεκολτέ της. Η Μύκονος παραμένει ο αγαπημένος της προορισμός και το απέδειξε ξανά…

Top προορισμός των celebrities παραμένει η Μύκονος, η οποία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κατακλύζεται από κόσμο και αιθέριες υπάρξεις, που με την παρουσία τους χαρίζουν όμορφες εικόνες σε όσους βρεθούν δίπλα τους.

Το νησί των Ανέμων είναι αγαπημένος προορισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την ξανθιά καλλονή στα Ματογιάννια όπου προκάλεσε αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό με το σούπερ ντεκολτέ της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν χάρμα οφθαλμών και πόζαρε στον φακό του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζώτου. Να θυμίσουμε ότι μετά τον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο ξαναβρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Στάθη Σχίζα, ο οποίος βρίσκεται στο Survivor…

To άρθρο Μύκονος: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «διέγραψε» την κακοκαιρία Genesis και έφερε ξανά τον καύσωνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιπλωματικές πηγές: «Η Ελλάδα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία» τις τουρκικές προκλήσεις
Επόμενο άρθροΟ Μανέ θέλει να πάει στην Μπάγερν