Η Μύκονος βουλιάζει από κόσμο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με ορισμένες παρουσίες στα Ματογιάννια να κλέβουν την παράσταση…

Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος χωρίς Μύκονο δεν γίνεται για ορισμένους. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή -με εξαίρεση το 2020 και το 2021 λόγω των περιορισμών κατά της πανδημίας- το νησί των Ανέμων γεμίζει από επισκέπτες, στην συντριπτική τους πλειονότητα Έλληνες, που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Νέα μαγαζιά ανοίγουν, τα παλιά βάζουν τα καλά τους για να υποδεχθούν το καλοκαίρι, οπότε τι καλύτερο από μια επίσκεψη στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων. Φέτος η Μύκονος θυμίζει κάτι από την προ covid περίοδο. Ο κόσμος δεν πτοήθηκε από τις μέτριες καιρικές συνθήκες για τα δεδομένα της εποχής και ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο.

Παρασκευή βράδυ και παρά την βροχή που έπεσε για τρεις ώρες στο νησί των Ανέμων και τα έκανε όλα μούσκεμα, στα κοσμικά Ματογιάννια και την Μικρή Βενετία παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή, όπως θα δείτε και στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Πάντως την παράσταση έκλεψε μια τουρίστρια που κυκλοφορούσε στα σοκάκια φορώντας μπικίνι και κρατώντας ομπρέλα!

To άρθρο Μύκονος: Κακοκαιρία Genesis και όποιος αντέξει στα Ματογιάννια – Οι καλλονές που σήκωσαν το θερμόμετρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιάστημα: Υπερ-σπάνιο φαινόμενο στον γαλαξία μας
Επόμενο άρθροΓιώργος Τράγκας: το ξέσπασμα του ετεροθαλή αδερφού του δημοσιογράφου