Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση ξυλοδαρμού 44χρονης μητέρας από το 17χρονο γιο της στη Μύκονο, αφού σύμφωνα με ανάρτηση φίλης της μητέρας, ο 17χρονος το βράδυ της Δευτέρας βανδάλισε το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από πηγή από την πλευρά της 44χρονης, όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν η μητέρα είπε στο γιο της κάτι άσχημο σχετικό με τον πατέρα του, και συγκεκριμένα ότι θα ευχόταν να πέθαινε.

Τότε εκείνος της επιτέθηκε με τρεις γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη, και εκείνη να απευθυνθεί στις Αρχές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Μύκονο, όπου η 44χρονη μητέρα είχε μεταβεί για διακοπές με τα παιδιά της.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ ενώ στο προσκήνιο έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με τους λόγους της επίθεσης του 17χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cycladeslive.gr, ο 17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του με μπουνιές και γροθιές, ενώ εκτόξευε εναντίον της βρισιές και κατάρες. «…Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», φέρεται να της είπε μεταξύ των άλλων. Στην συνέχεια της επιτέθηκε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο…

Στη συνέχεια, πήγε αιμόφυρτη στην Αστυνομία, όπου υπέβαλλε μήνυση εναντίον του γιου της.

Μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη μητέρα πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό από τον ίδιο της το γιο, μετέφερε τα όσα άκουσε να διαδραματίζονται.

“Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του…. Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί.. Ο 17χρονος μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ηταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα.”

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠισπιρίγκου: Έπεσε από τα… σύννεφα με το πόρισμα για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας- Τι συμβαίνει με την αδελφή της
Επόμενο άρθροΟριστική συμφωνία της Μονακό με τη Λίβερπουλ για την αγορά του Μιναμίνο