Τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού  θα φορούν και τη νέα χρονιά ο Νίκος Γεωργιανός και ο Βαγγέλης Σταματόπουλος.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές που ενίσχυσαν πέρυσι τους «κόκκινους» και συνέβαλαν στην άνοδο τους στις Εθνικές Κατηγορίες, μετά από εισήγηση του προπονητικού επιτελείου, θα ανήκουν και φέτος στο δυναμικό του Πανσερραϊκού.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τους δύο αθλητές έγινε σήμερα με τη διοίκηση του συλλόγου να παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα των δύο παικτών:

«Ο Νίκος Γεωργιανός (29 ετών, 1,89 μέτρα, small/power forward) ως γνήσιος «στρατιώτης» μέσα στο γήπεδο έκανε ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα και ξεχώρισε για την αυταπάρνηση του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος (21 ετών, ύψος 1.99 μέτρα power forward και center) βελτίωσε σημαντικά την απόδοση του την προηγούμενη σεζόν, αγωνιζόμενος κάθε φορά για τη νίκη με μεγάλη διάθεση, αλλά και δύναμη.

Και οι δύο αθλητές κέρδισαν την εμπιστοσύνη της ομάδας, ξεχωρίζοντας τα προηγούμενα δύο χρόνια τόσο για την αγωνιστικότητα τους όσο και για το ήθος τους!

Καλή συνέχεια παιδιά, με υγεία και νίκες, στην πρόσκληση της Γ’ Εθνικής!»

Φώτο: anexartitos.gr

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία ΟΗΕ και συμβαλλόμενων χωρών για απόφαση του Ιράν για το εμπλουτισμένο ουράνιο
Επόμενο άρθροΔ. Κουτσούμπας: Η μόνη χρήσιμη για το λαό ψήφος είναι αυτή στο ΚΚΕ (video)