«Ζητάμε ισχυρή εντολή, καθαρή πλειοψηφία για να μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, ώστε η Ελλάδα να οδηγηθεί στην ανάπτυξη. Χρειάζεται θεσμική επανάσταση, κοινοβουλευτική επανάσταση, ένα πέρασμα-όπως εγώ λέω-απ’ την Γ στην Δ Ελληνική Δημοκρατία, ώστε να αλλάξουν όλες οι δομές της χώρας».

Αυτό, δήλωσε απ’ την Τρίπολη και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ., ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Κρητικός πολιτικός, περιέγραψε τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τες ως, «ουτοπικές, λαϊκίστικες και πολιτικές ψευδαισθήσεων, ιδεοληψιών και αυταπατών».

Και συνέχισε:

«Είμαστε υπερήφανοι για την ιδεολογία μας και δεν θα χαρίσουμε σε κανέναν τις κοινωνικές ευαισθησίες και τις ανάγκες των φτωχών. Εμείς θα βγάλουμε την Ελλάδα στο ξέφωτο. Η Ν.Δ. είναι το κόμμα των λαικών στρωμάτων».

Ο επίσημος προσκεκλημένος της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας, αναφέρθηκε στα εθνικά μας θέματα (χαρακτήρισε ως «εθνική ήττα την Συμφωνία των Πρεσπών»), αλλά και στην οικονομία («χρειάζεται για 1,5 χρόνο να μην καταναλώνουμε τίποτα για να βγούμε απ’ την κρίση», είπε με έμφαση).

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής για τα δημοσιονομικά της χώρας:

«Χρειαζόμαστε μείωση του χρέους, ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις, πολλές συμπράξεις ΣΔΙΤ, μειώσεις φορολογίας σ’ όλα τα επίπεδα».

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, απεύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στην Αρκαδία, διαβάστηκαν γραπτοί χαιρετισμοί θεσμικών παραγόντων του κόμματος, ενώ την βραδιά άνοιξε με σύντομη ομιλία, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος.

Η ΕΡΤ Τρίπολης, ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το σχετικό φωτογραφικό ρεπορτάζ.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Χαρίτου: Στήριξη των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τις ανάγκες της κοινωνίας
Επόμενο άρθροΣτους Αλ. Τσίπρα και Ζ. Ζάεφ το βραβείο Remarkable Achievement Awards 2019