Τραγωδία στο Κουκάκι και πιθανότατα μία ακόμη γυναικοκτονία στη χώρα μας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, έπειτα από τον καυγά ενός ζευγαριού, δολοφονήθηκε άγρια μία 46χρονη γυναίκα. Βασικός ύποπτος είναι ο σύζυγός της ο οποίος και έχει εξαφανιστεί.

Τη μαχαίρωσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος άνδρας κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε στην 46χρονη σύζυγό του πολλαπλές μαχαιριές με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Ο γιος της οικογένειας κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία που βρήκε νεκρή τη γυναίκα και τραυματισμένη θανάσιμα από μαχαίρι, το οποίο φέρεται να ήταν κουζινομάχαιρο.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας, ενώ ο γιος που ήταν εκείνος που κάλεσε το ασθενοφόρο είναι ανήλικος.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, υπάρχουν μαρτυρίες από την περιοχή για ενδοοιγενειακή βία.

 

«Σκότωσα τη μητέρα σου». Αυτό φέρεται να είπε ο 53χρονος στον 24χρονο γιο του, μιλώντας του στο τηλέφωνο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του. Ο 24χρονος επέστρεψε αμέσως στο σπίτι τους στο Κουκάκι και βρήκε την μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις της.

Η 46χρονη εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας τραύματα από μαχαίρι και τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της ένα ύφασμα. Ο 24χρονος γιος του ζευγαριού ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, ενώ οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν τον 53χρονο πατέρα του.

 

Μετά από τη στυγερή δολοφονία, και αφού έφυγε από το σπίτι, ο φερόμενος δράστης – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τηλεφώνησε σε άλλο συγγενή του και είπε πως πάει να αυτοκτονήσει. Οι Αρχές ενημερώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (24.06.2022) για τροχαίο ατύχημα στο 59ο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, με τον 53χρονο φερόμενο συζυγοκτόνο να είναι ο τραυματισμένος οδηγός.

Το αυτοκίνητο του είχε πέσει σε γκρεμό και περαστικοί ειδοποίησαν τις Αρχές για το ατύχημα. Ο 53χρονος έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή: newsit, in.gr

Προηγούμενο άρθροΔασικοί Χάρτες: Έρχεται ρύθμιση για τις εκχερσωμένες εκτάσεις
Επόμενο άρθροΔύσκολη η κατάσταση στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου