Σκληρή συμμορία με δράση στο κέντρο της Αθήνας και κομμάτι τις αλβανικής μαφίας που στους κόλπους της τα τελευταία χρόνια έχει ξεσπάσει πόλεμος φέρεται να βρίσκεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς που κινούνται στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος και με δράση στη διακίνηση ναρκωτικών, τη μαστροπεία με τον έλεγχο «ροζ» στούντιο, την προστασία καταστημάτων ακόμα και την παροχή υπηρεσιών bodyguard σε γνωστούς τράπερ.

Γνωστοί στην Αστυνομία

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί 4 άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή με τους πυροβολισμός στο κατάστημα της οδού Κασταμονής όπου βρήκε τραγικό θάνατος ένας 39χρονος υδραυλικός που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA τα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί από το χθεσινό επεισόδιο είναι μέλη μιας σκληρής συμμορίας που αποτελείται από περίπου 10 άτομα αλβανικής καταγωγής.

Η περιοχή δράσης τους είναι το κέντρο της Αθήνας, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Οι πυροβολισμοί

Οι πυροβολισμοί στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, φαίνεται να έγιναν μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα, επίσης Αλβανούς και πιθανότατα άλλης ομάδας με τους οποίους υπήρχε προστριβή για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως μετάδωσε η ΕΡΤ τα 4 άτομα της συμμορίας έφτασαν στην καφετέρια με το πολυτελές τζιπ που βρέθηκε στο σημείο και δεν πρόλαβαν να πάρουν φεύγοντας.

Τα άλλα τρία άτομα έφτασαν με ένα ασημί τζιπ Μερσέντες και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Γκύζη.

Όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Δείτε το συγκεκριμένο όχημα όπως το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Νέα Ιωνία φεύγοντας από το σημείο της συμπλοκής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή διέφυγαν και με ένα δεύτερο όχημα που αναζητείται.

Τα αυτοκίνητα της συμμορίας, το μαύρο τζιπ που έμεινε έξω από την καφετέρια και αυτό που αναζητείται φαίνεται να είναι νοικιασμένα με μακροχρόνια μίσθωση, με πλαστές ταυτότητες από άγνωστη εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Είχαν νοικιαστεί πριν έξι μήνες.

Το θύμα

Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα, από την Αλβανία, κάτοικο της περιοχές που εργαζόταν ως υδραυλικός και είχε πάει στην καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου για το Champions League.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα βαριά ήττα του Ολυμπιακού , 85-54 η USK Πράγας
Επόμενο άρθροΑποστολάκης: Δεν θα απέκλεια κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ