Στη γενέτειρά του, στην Αλβανία, θα πουν το ύστατο χαίρε συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο, 39χρονο υδραυλικό, που έπεσε νεκρός μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην καφετέρια της οδού Κασταμονής στην Νέα Ιωνία.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, βοηθούσε πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, δεν μπορούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει» είπε συντετριμμένη η αδερφή του μιλώντας στο Star.

«Είχε πάει να δει μπάλα και εκεί που καθόταν, δυστυχώς, ο Θεός δεν ήταν μαζί του» πρόσθεσε.

«Είχε χάσει πολύ αίμα, την αλήθεια δεν την έχουμε μάθει ακόμη, ακριβώς τι εχει γίνει».

Στην Ελλάδα παραμένουν οι δράστες

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα παραμένουν οι επτά Αλβανοί εμπλεκόμενοι στο φονικό καβγά της Νέας Ιωνίας που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου ομοεθνή τους οι οποίοι κρύβονται χωρίς, ωστόσο, να έχουν περάσει τα σύνορα με προορισμό την πατρίδα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των επτά Αλβανών μετά τους πυροβολισμούς στο καφέ της οδού Κασταμονής διέφυγαν με το πολυτελές, ασημί τζιπ και ένα ακόμη όχημα και παραμένουν εξαφανισμένοι.

Όλοι τους βρίσκονται στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες και από τα μεσάνυχτα της Τρίτης κανείς δεν επιχείρησε να επιστρέψει στην Αλβανία η να διαφύγει σε άλλη χώρα του εξωτερικού. Όπως αναφέρουν και τα αλβανικά Μέσα, τα επτά μέλη της «Ομάδας L» κρύβονται στη χώρα μας και οι περισσότεροι έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Μέχρι στιγμής, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταλήξει σε πέντε άτομα τα οποία θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού. Τα στοιχεία τους είναι ήδη γνωστά στις Αρχές μιας και σε βάρος τους υπάρχει φάκελος για σωρεία ποινικών υποθέσεων και είναι θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών. Παράλληλα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση πέρα από το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καφέ στη Νέα Ιωνία έχουν στα χέρια τους και τα αποτυπώματα των επτά Αλβανών και προχωρούν σε ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπεβίωσε 74χρονη από χωριό του Πηλίου
Επόμενο άρθροΟλλανδός οπαδός μπήκε στο γήπεδο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της Σεβίλλης