Πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε χθες στα Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό, φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην οποία έγινε το φονικό στη Νέα Ιωνία με πυροβολισμούς και τον θάνατο ενός 37χρονου υδραυλικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 16χρονος ο οποίος μαχαιρώθηκε στη μέση του δρόμου στα Κάτω Πατήσια από συνομηλίκους του για να του κλέψουν το κινητό, είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στην οποία συμμορία τα ξημερώματα της Τετάρτης άνοιξε πυρ για άγνωστο λόγο.

Τα δύο περιστατικά δε φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους, με τις Αρχές ωστόσο να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 16χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε θώρακα, πλάτη και μηρό, εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Η επέμβαση ήταν πολύωρη, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν σταθερή την κατάσταση της υγείας του.

Ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παίδων, ενώ οι γιατροί αναφέρουν πως ο οργανισμός του 16χρονου είναι εξασθενημένος επειδή είχε χάσει πολύ αίμα.

«Δεν έχει καμία σχέση το φονικό με το μαχαίρωμα του γιου μου»

Στο Live News μίλησε η μητέρα του 16χρονου, η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του παιδιού της, ενώ υπογράμμισε πως η δολοφονική συμπλοκή στη Νέα Ιωνία δεν σχετίζεται με το μαχαίρωμα του γιου της.

«Δεν ήξερε κανέναν. Απλώς του ζήτησαν ο τηλέφωνο, αρνήθηκε να το δώσει γιατί ήταν δικό του και τον χτύπησαν από πίσω», είπε.

«Ο μικρός έκανε επέμβαση την ημέρα που έγινε το συμβάν, η οποία του είχα βγάλει δύο σωληνώσεις στους πνεύμονες, γιατί πήραν αέρα. Έχει κάποια μηχανήματα. Αναπνέει με οξυγόνο, αλλά προσπαθούμε και καλυτερεύει η υγεία του πλέον. Δόξα τω Θεώ, είναι λίγο καλύτερα. Εάν όλα πάνε καλά και ελέγξουν τα πνευμόνια του, ότι έχει φύγει όλος ο αέρας, τότε θα βγει», δήλωσε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣούπερ ανατροπή και πρόκριση στο Βελιγράδι η Σερίφ, πέρασαν ΑΕΚ Λάρνακας και Λάτσιο
Επόμενο άρθροΠροκρίθηκαν Γιουβέντους, Σπόρτινγκ και Σεβίλλη