Κοντά στη σύλληψη των επτά σκληρών κακοποιών που βρίσκονται πίσω από το φονικό στη γεμάτη κόσμο καφετέρια στη Νέα Ιωνία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 39χρονος, που απλώς ήταν εκεί, για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου, βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει 4 από τους 7 εμπλεκόμενους, οι οποίοι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι μέλη μιας πολύ σκληρής συμμορίας με δράση στο κέντρο της Αθήνας και κομμάτι τις αλβανικής μαφίας που στους κόλπους της τα τελευταία χρόνια έχει ξεσπάσει πόλεμος.

Έχουν ποινικό παρελθόν καθώς ελέγχουν οίκους ανοχής αλλά και ναρκωτικά. Φέρονται να έχουν ως αρχηγείο τους γνωστό κλαμπ στα Σεπόλια και κάποιοι από αυτούς έχουν εργαστεί ως σωματοφύλακες σε γνωστούς τράπερς σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από την πλευρά των εμπλεκομένων, η παρέα που προχώρησε στους πυροβολισμούς βρισκόταν προσκεκλημένη από συγγενείς ενός 16χρονου, που είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας και μαχαιρώθηκε το προηγούμενο βράδυ στα Πατησιά, με σκοπό να συζητήσουν πώς θα εντοπιστούν οι δράστες και τι είχε συμβεί εκεί.

Η έρευνα για το μαχαίρωμα του 16χρονου έχει προχωρήσει και έχουν βρεθεί βασικοί ύποπτοι. Το μαχαίρωμα δεν φαίνεται να οφείλεται σε κλοπή κινητού αλλά προήλθε από καβγά για ασήμαντη αφορμή. Κάποιο παιδί έριξε την τσάντα ενός άλλου υπήρξε μια ένταση, έφυγαν και γύρισαν με μία άλλη παρέα και κυνήγησαν και τον μαχαίρωσαν στην πλατεία.

Έτσι συγγενείς του παιδιού που μαχαιρώθηκε κάλεσαν τους αλλοδαπούς ομοεθνείς να συζητήσουν τι έχει συμβεί. Στην πορεία, διαπίστωσαν πως στο ίδιο μαγαζί ήταν μέλη αντίπαλης συμμορίας. Αυτή η αντίπαλη συμμορία συνδέεται μέσω ενός ακόμα ατόμου που σχετίζεται με το μαγαζί.

Τότε, θεώρησαν πως η πρόσκληση ήταν παγίδα, θεώρησαν ότι θα δέχονταν πρώτοι επίθεση και έτσι έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί που σκότωσαν τον άτυχο 39χεονο. Στην πορεία, έφυγαν και ήρθαν και κάποιοι άλλοι.

Η αστυνομία  εκτιμάει ότι πυροβόλησαν 1-2 άτομα με 9αρι πιστόλι. Για τις Αρχές είναι γνωστό ποιος σκότωσε τον θαμώνα και είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι κακοποιοί δεν έχουν διαφύγει τελικά στην γειτονική Αλβανία. Παραμένουν εντός της Αττικής και το ζητούμενο είναι να βρουν τα κρησφύγετα τους.

Διαφημίζουν τη δράση τους σε βίντεο τραπ μουσικής

Μέσα από δεκάδες βίντεο τραπ τα μέλη της σκληρής συμμορίας διαφημίζουν τη δράση τους, επιδεικνύοντας μάλιστα τη συλλογή τους από όπλα και μαχαίρια, όπως ματσέτες και μπερέτα.

Η σκληρή συμμορία λειτουργεί σαν τάγμα εφόδου. Έχει ως σήμα κατατεθέν τη χειρονομία με τη φονική μαχαιριά στο λαιμό. Μαχαιριά που τη μαθαίνουν ακόμη και σε μικρά παιδιά που τα βάζουν μάλιστα να καπνίζουν.

Κυκλοφορούν στους δρόμους ως κουκουλοφόροι φορώντας ίδια φούτερ να παραπέμπουν σε οργάνωση χούλιγκανς. Δηλώνουν ορκισμένοι σε αυτό που κάνουν αλλά και έτοιμοι να θυσιαστούν για τη συμμορία.

Σε κάθε βίντεο κλιπ, οι συμμορίτες που πουλούν «προστασία» σε μαγαζιά δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση πως το κέντρο τους ανήκει και πως κανένας αστυνομικός δεν θα τους σταματήσει.

Περηφανεύονται ότι έχουν κάνει πολλά αλλά γι’ αυτούς δεν υπάρχει νόμος και τάξη.

Η ομάδα L

Η ομάδα των σκληρών κακοποιών, η ομάδα «L» έχει τατουάζ το εν λόγω γράμμα στο μπράτσο και λεοντοκεφαλές., φοράνε δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα και χοντρές καδένες στον λαιμό.

Μάλιστα στα βιντεοκλίπ της συμμορίας πρωταγωνιστεί μία μαύρη Cadillac, την οποία οι αλλοδαποί ποινικοί παράτησαν έξω από την καφετέρια που γάζωσαν κυριολεκτικά με δεκάδες κάλυκες.

Το μαύρο πολυτελές τζιπ φιγουράρει σε κάθε βίντεο κλιπ τους, όπως κι άλλα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού ως επίδειξη δύναμης.

Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί πλέον είναι τα αποτελέσματα για το DNA που βρέθηκε στην Cadillac που εγκατέλειψαν οι κακοποιοί μετά τη διαφυγή τους από την καφετέρια.

Τα αποτελέσματα θα «ρίξουν φως» τόσο στην υπόθεση όσο και σε άλλες προγενέστερες στις οποίες μπορεί να εμπλέκονται.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜουρουνέλαιο: 4 + 1 λόγοι να το βάλεις στη διατροφή σου
Επόμενο άρθροΗ Selena Gomez «εκθρόνισε» την Kylie Jenner από το Instagram