Νέα δεδομένα διαμορφώνονται από αύριο 18/5, με το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων και την επιστροφή στα θρανία των μαθητών του Γυμνασίου, της Α’ και Β’ Λυκείου. Εντός της εβδομάδας η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το σχέδιο της για τον τουρισμό, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προκρίνει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους εργαζόμενους για να μείνει η κοινωνία όρθια.

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει την επιλογή της αδράνειας. Δεν λαμβάνει άμεσα μέτρα στήριξης που θα ανακόψουν τη βουτιά στο κενό. Αντίθετα σφυρίζει αδιάφορα στα αιτήματα των κοινωνικών ομάδων κάποιες από τις οποίες αρνείται το οικονομικό επιτελείο ακόμα και να συναντήσει», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί να μετρήσουμε φτώχεια, λουκέτα και ανέργους με τις αποσπασματικές πολιτικές της Κυβέρνησης να βάλουμε μπροστά την εργασία, δήλωσε στον Σκάι ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βλάχος.

«Η βελόνα «έχει κολλήσει” όπως πριν, στην “ατομική ευθύνη”, προκειμένου να κρυφτούν οι μεγάλες κρατικές ανεπάρκειες», αναφέρει σε συνέντευξή του στη Real News ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Κάθε μέρα βγαίνουν στα κανάλια οι υπουργοί σαν «τηλεπερσόνες», εκτίθενται και κάθε εβδομάδα διαψεύδονται. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι «τηλεοπτικός θίασος», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροIταλία: Τραγωδία για τον Μικέλε Μπατσίς
Επόμενο άρθροΈφτασε τα 40 γκολ για πέμπτη διαδοχική χρονιά ο Λεβαντόφσκι!