Με το όνομα “Greek Odyssey” η εταιρεία κρουαζιέρων Viking ανακοίνωσε σήμερα νέα 11ήμερη κρουαζιέρα που έχει ως επίκεντρο την Ελλάδα, και θα προσφέρει στους επιβάτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν αυτοκρατορίες της αρχαιότητας στο Αιγαίο τη μη-τουριστική σεζόν.

 

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021 από την Αθήνα με το πλοίο Viking Sea και θα περιλαμβάνουν προσεγγίσεις στο Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και το Ναύπλιο, καθώς και μια στάση στην Έφεσο, που σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρείας στην Τουρκία.

 

Στις προσφορές της κρουαζιέρας περιλαμβάνονται καμπίνες μπαλκονιού για όλους τους επισκέπτες, δωρεάν εξόρμηση σε κάθε λιμάνι, όλα τα γεύματα πάνω στο πλοίο, Wi-Fi, μπύρα και κρασί μαζί με το μεσημεριανό και βραδινό, πρόσβαση στην θερμική σουίτα στο σπα, και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

 

Το πρόγραμμα θα εκτελέσει το βραβευμένο Viking Sea χωρητικότητας 930 επιβατών, ενώ στις κορυφαίες στιγμές της κρουαζιέρας διαφημίζονται οι ιστορικές περιηγήσεις στην Έφεσο, στο Βόλος (Μετέωρα, Δίον), στη Θεσσαλονίκη, στο Ναύπλιο και στη Χερσόνησο Άθω.

 

“Οι επισκέπτες μας είναι περίεργοι εξερευνητές που επιθυμούν ευκαιρίες μάθησης ενώ ταξιδεύουν με άνεση”, δήλωσε ο Torstein Hagen, πρόεδρος της Viking. “Με αυτή τη νέα διαδρομή στην Ελλάδα και την Τουρκία που προσφέρεται κατά τη διάρκεια της ήσυχης χειμερινής περιόδου, προσβλέπουμε να βοηθήσουμε τους φιλοξενούμενους μας να εξερευνήσουν μια τέτοια πολιτιστικά πλούσια περιοχή του κόσμου”, πρόσθεσε.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατέρρευσε γέφυρα στην ανατολική έξοδο οδικής αρτηρίας
Επόμενο άρθρο“Ασημένιο” στην Ελλάδα για περιβαλλοντικές παραβάσεις