Τέσσερα σημαντικά βραβεία, σε ισάριθμες κατηγορίες, απέσπασε η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των  50 Χρόνια ΠΛΑΙΣΙΟ-Retail Business Awards 2019 της DIRECTION.

 

Στην κατηγορία νέων προϊόντων, η εταιρία βραβεύτηκε για το λανσάρισμα του1·2·Bake! Πρόκειται για τη νέα σειρά έτοιμων μιγμάτων που παρασκευάζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με τη χρήση ελάχιστων υλικών.

 

Η εταιρία απέσπασε, επίσης, βραβείο για την αποτελεσματική Στρατηγική Digital, για τις σελίδες της στο Facebook και στο Instagram.

 

Από τις βραβεύσεις δεν εξαιρέθηκαν, για μία φορά ακόμη, οι ενέργειες που πλαισιώνουν την πλατφόρμα «Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ, στο πλαίσιο της οποίας τα αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής της εταιρίας γίνονται έμπνευση για νόστιμα, εύκολα και προσιτά σπιτικά γλυκά.

 

Τέλος, ιδιαίτερα τιμητική είναι η κορυφαία διάκριση που απέσπασε το νέο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!», που η εταιρία υλοποιεί σε συνεργασία με την αστική, μη-κερδοσκοπική οργάνωση HΟPEgenesis και έχει στόχο να συμβάλει στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας. Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής, η εταιρία έχει «υιοθετήσει» 86 απομακρυσμένα χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας, στηρίζοντας έμπρακτα τις γυναίκες-κατοίκους τους που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά.

 

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η κα Ιωάννα Καπαϊτζή, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. δήλωσε: «Η τιμή και η χαρά γι’ αυτήν την πολλαπλή διάκριση είναι πολύ μεγάλη. Το γεγονός ότι αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας σε διαφορετικούς, αλλά εξίσου σημαντικούς τομείς αποτελεί για μας την επιβεβαίωση ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, χωρίς να παρεκκλίνουμε ποτέ από τις αρχές και το αίσθημα ευθύνης της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ απέναντι στους καταναλωτές και την κοινωνία».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΥπ’ ατμόν η Citi για το Brexit
Επόμενο άρθρο1,3 δισ. ευρώ επένδυσε η Ford Romania τα τελευταία 11 χρόνια