Την αυστηρότερη ποινή επέβαλε το δικαστήριο στον 31χρονο που βίασε με απειλή μαχαιριού μία μαθήτρια Λυκείου 18 ετών όταν είχε πάει να πιάσει δουλειά ως  baby sitter στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με το Star το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ούτε ένα ελαφρυντικό στον 31χρονο που στις 20 Μαρτίου του 2022 επιτέθηκε με μαχαίρι και βίασε τη 18χρονη μαθήτρια Λυκείου σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η νεαρή κοπέλα είχε πάει για να εργαστεί ως baby sitter και να προσέχει το παιδί της συντρόφου του, ηλικίας 3 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στον δράστη επιβλήθηκε ποινή 15 μηνών για τον βιασμό, η ανώτατη που μπορεί να επιβληθεί και δύο χρόνια για το μαχαίρι με το οποίο απείλησε την κοπέλα και συνολικά καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξη.

«Χάρηκε, προφανώς και χάρηκε αλλά αυτή η χαρά δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που θα βιώνει για όλη της ζωή. Είναι μια μέρα δικαίωσης για τη μαθήτρια λυκείου», δήλωσε ο δικηγόρος της κοπέλας.

Συγκλόνισε το θύμα

Το θύμα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε συνεχώς περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Πήγα να επιστρέψω στο σαλόνι και τότε ο άνδρας βγήκε μπροστά μου κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε προς το μέρος μου και μου είπε «μην φωνάζεις, μην φωνάζεις δεν θα σου κάνω κακό, απλά μην φωνάξεις». Εγώ τον παρακαλούσα να μη μου κάνει κακό», είπε η 18χρονη.

«Αυτός έφερνε το μαχαίρι κοντά προς το θώρακά μου και μου είπε «βγάλε τα ρούχα σου και μην φωνάξεις. Αν φωνάξεις θα σε σφάξω», είπε ακόμα το θύμα συγκλονίζοντας.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς, όπως λέει, δέχεται απειλές.

Ομολόγησε τον βιασμό αλλά με τη δικαιολογία ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. «Ζήτησε συγγνώμη και από την οικογένεια και από το θύμα. Δυστυχώς ήταν ένα ειδεχθές έγκλημα», δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου.

Η νεαρή κοπέλα είχε στο πλευρό της, την οικογένεια της αλλά και τους φίλους της.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροGlobal Gateway: Με 70 παγκόσμια projects απαντά στον κινεζικό Δρόμο του Μεταξιού
Επόμενο άρθροΣτα ημιτελικά του Κυπέλλου η Μπαρτσελόνα, 1-0 τη Σοσιεδάδ