Επίθεση στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία όπως λέει προδόθηκε η Μακεδονία, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Πυρά εξαπέλυσε και για τις δημοσκοπήσεις, που όπως είπε, θέλουν να πνίξουν τα μικρά κόμματα και να επαναφέρουν τον δικομματισμό. Τόνισε ότι το κόμμα του θα παλέψει για να έρθει η Δημοκρατία στη χώρα και ένας αληθινός πατριωτισμός.

 

Ακολουθεί η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη μετά την παρέλαση:

 

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες σε κάθε της χώρας. Αυτό που συνέβη σήμερα στην παρέλαση είναι ντροπή, δεν επέτρεψαν στους απλούς πολίτες να πλησιάσουν προς την πλευρά των επισήμων και να διαμαρτυρηθούν για την προδοσία της Μακεδονίας.

 

Με την ψήφο της ελληνική Βουλής προδόθηκε η Μακεδονία. Θα γίνει δημοψήφισμα μετά τις εκλογές και θα αποδειχτεί ότι προδόθηκε η Μακεδονία και θα την ακυρώσουμε την συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Τσίπρας ήξερε όταν ψήφιζε στην Βουλή ότι ο λαός είναι αντίθετος με τις Πρέσπες, το ίδιο ήξερε και ο αμερικανός Πρόεδρος και η κα Μέρκελ. Ήξεραν δηλαδή ότι ο λαός είναι αντίθετος, άρα ήξεραν ότι παραβιάστηκε η θέληση του λαού συνεπώς η συμφωνία είναι άκυρη και ανήθικη».

 

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στο θέμα των δημοσκοπήσεων λέγοντας: «Οι δημοσκοπήσεις θέλουν να πνίξουν τα μικρά κόμματα και να φέρουν τον δικομματισμό που πτώχευσε την Ελλάδα με ρουσφέτια και σκάνδαλα και αυτό το έκαναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Θα είναι ηλίθιο να γυρίσουμε πίσω σε ένα νέο δικομματισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. Η Ένωση Κεντρώων θα παλέψει απέναντι σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, θα αγωνιστεί να το αλλάξει και να έρθει η δημοκρατία στην χώρα και ένας αληθινός πατριωτισμός, όχι χούντες, όχι φασίστες και όχι ακροδεξιοί. Την δημοκρατία την εκπροσωπεί το Κέντρο και όχι οι φασίστες που εκπροσωπούν την πατριδοκαπηλία και μόνο».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠέντε νεκροί από πυρά αγνώστου στην Εσωτερική Μογγολία
Επόμενο άρθροΈκτακτο κοινωνικό μέρισμα το Πάσχα