Δεκαέξι σελίδες γεμάτες μυστήριο με ακατάληπτες λέξεις και προτάσεις από την επαγγελματική, προσωπική, και ερωτική της ζωή αποτυπώνει συχνά η 35χρονη κατηγορούμενη. Η ΕΡΤ αποκαλύπτει τις μαύρες σκέψεις της γυναίκας που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

«Η καρδιά μου είναι μαύρη. Το κάνει με δόλο να είμαστε μαζί, μπορεί να μου πει να προχωρήσει πάλι, αλλά κάτι κρύβει. θα αλλάξω δουλειά αλλά πρέπει να είμαι δυναμική, να προσέχω την υγεία μου. Θα αρρωστήσω ψυχολογικά». Αυτά μεταξύ άλλων γράφει η 35χρονη κατηγορούμενη.

Αναλύοντας τις σημειώσεις της κατηγορούμενης οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως κατέφευγε σε… μέντιουμ και χαρτορίχτρες για να «δέσει» τη σχέση της με τον 40χρονο πρώην σύντροφό της.

«Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά, με αυτόν πορεύομαι. Να ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στο θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλυτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει».

Στην σελίδα 12 δείχνει για ακόμη μια φορά την εμμονή που έχει για την σχέση της και τον χωρισμό της.
«Έχω τύχη και στεναχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές, στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός, η σχέση είναι όρθια».

Όλες οι σημειώσεις της 35χρονης περιστρέφονται γύρω από τον πρώην σύντροφό της.
«Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών εκτιμούν ότι στον υπολογιστή της δράστιδας θα βρουν και άλλες αποκαλυπτικές σημειώσεις που θα τους βοηθήσουν να εμπλουτίσουν με νέα αποδεικτικά στοιχεία την δικογραφία.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜειωμένα κατά 51,4% τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο του 2020
Επόμενο άρθροΣτο 2,5% το επιτόκιο για ένταξη χρεών λόγω κορωνοϊού στις 24 δόσεις