Τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. ανέλαβε ο κ. Γιώργος Βασιλάκης. Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής στελέχωση της με έμπειρα στελέχη της αγοράς με γνώμονα το μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και την ανάγκη διαρκούς ανάπτυξης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Ο κ. Βασιλάκης σπούδασε Οικονομικά και Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα Οικονομικά και το Στρατηγικό Management στη Γερμανία στο Πανεπιστήμιο WHU – Otto Beisheim School of Management.  Στο ενεργητικό του έχει μια μακρά πορεία στον κόσμο των επιχειρήσεων, όντας παραπάνω από 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης, κυρίως σε αλυσίδες λιανεμπορίου. Συγκεκριμένα, έχει θητεύσει, με μεγάλη επιτυχία, για 12 έτη στην MAKRO Cash & Carry (Metro AG Group), για 8 έτη στην Fourlis ΦΡΛΚ -0,45% Group (IKEA Bulgaria & Intersport Athletics), ενώ η πιο πρόσφατη θέση που κατείχε ήταν αυτή του Finance Director της Elbisco S.A., όπου έφερε αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα και σημαντικές βελτιώσεις σε βασικές λειτουργίες της Οικονομικής Διεύθυνσης.

 

Η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της B. ΚΑΥΚΑΣ A.E. δήλωσε: «Στη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η αποτελεσματική οικονομική διαχείριση, ο έγκαιρος προγραμματισμός και η χάραξη στρατηγικής αποτελούν βασικές προτεραιότητες μας. Οι διαρκείς μεταβολές σε παγκόσμια κλίμακα, οι οικονομικές εξελίξεις αλλά και οι τεχνολογικές προκλήσεις, χρειάζονται ανθρώπους με πολυετή αλλά και πολύπλευρη εμπειρία, ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση με γερά και αποφασιστικά βήματα. Στην κατεύθυνση αυτή, ο Γιώργος Βασιλάκης, ανέλαβε τη θέση του Finance Director έχοντας στην ευθύνη του τις σχετικές δραστηριότητες της εταιρείας μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈνα Brexit χωρίς συμφωνία θα ήταν η χειρότερη έκβαση για την Ευρώπη
Επόμενο άρθροΤέλος στις προσδοκίες για νέες «ενέσεις στο τραπεζικό σύστημα βάζει η ΕΚΤ