Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, 17:16

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Εμίλ Ραΐκοβιτς, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της. Ο 43χρονος τεχνικός από τη Βόρεια Μακεδονία, που το 2003 είχε αγωνιστεί με τη Νήαρ Ηστ, εργάστηκε στην Άβντοντορ την περασμένη σεζόν.

«Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο 43χρονος Εμίλ Ραΐκοβιτς. Το συμβόλαιο του είναι έως το τέλος της σεζόν 2023/24» ανέφερε η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας.

«Είναι μεγάλη τιμή, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη να είσαι ο προπονητής ενός τόσο ένδοξου συλλόγου με μεγάλη ιστορία όπως η ΤΣΣΚΑ, ειδικά την παραμονή των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Είμαι πολύ περήφανος για την πρόσκληση και εκτιμώ την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΤΣΣΚΑ και των ιδιοκτητών του συλλόγου, της εταιρείας Norilsk Nickel. Μαζί θα δουλέψουμε με μεγάλη αφοσίωση, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα να παίξει σύγχρονο και θεαματικό μπάσκετ που θα ενδιαφέρει τους φιλάθλους μας. Ταυτόχρονα, θα επικεντρωθούμε στη νίκη σε κάθε αγώνα και θα αναπτύξουμε τους παίκτες μας ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους» δήλωσε ο Ραΐκοβιτς.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, 17:17

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠανεπιστήμιο Πειραιά: Έκκληση της Συγκλήτου για διόρθωση των αστοχιών του νομοσχεδίου Κεραμέως
Επόμενο άρθρο«Τέλος» από τη Φενερμπαχτσέ ο Τζόρτζεβιτς