Η Lufthansa εγκαινιάζει ένα νέο δρομολόγιο από τη Φρακφούρτη προς το Ηράκλειο, με πρώτη πτήση στις 13 Απριλίου 2019 και εβδομαδιαία συχνότητα.

 

Παράλληλα, ο αερομεταφορέας εισάγει νέο δρομολόγιο προς Αλικαρνασσό, με έναρξη πτήσεων στις 14 Απριλίου, ενώ οι πτήσεις από το Μόναχο προς Ηράκλειο και Αλικαρνασσό συνεχίζονται.

 

Στα υπόλοιπα δροολόγια ξεχωρίζει η εισαγωγή ενός εντελώς νέου προορισμόυ, το Tivat στο Μαυροβούνιο, με νέες συνδέσεις από το Μόναχο κάθε Σάββατο από τις 13 Απριλίου και από τη Φρανκφούρτη τις Κυριακές.

 

Από το Μόναχο, εγκαινιάζεται ακόμα δρομολογιο προς Alicante, με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα, από τις 12 Απριλίου, επιπλέον των συνδέσεων απο τη Φρακφούρτη. Από τις 25 Μαϊου, προστίθενται επίσης το Biarritz και το Rijeka στην Κροατία, ενώ στις 26 Μαϊου ξεκινούν πτήσεις προς το Ρίμινι.

 

Η Lufthansa έχει ήδη ανακοινώσει απευθείας συνδέσεις το 2019 με το Όστιν των ΗΠΑ και τη Μπανγκόγκ. Οι πτήσεις προς Όστιν ξεκινούν στις 3 Μαϊου, στον τρίτο προορισμό του αερομεταφορέα στο Τέξας, μετά το Ντάλας και το Χιούστον. Την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι συνδέσεις με Μπανγκόγκ από το Μόναχο με αεροσκάφος A350-900.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΥπέρ της ασυλίας Γκρούεφσκι ο Όρμπαν
Επόμενο άρθροΝτιμιτρόφ σε Ελλάδα: Είμαστε στο ίδιο πλοίο