Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, με φόντο όσα είπε ο τελευταίος περί «ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ».

«Από τη λογοδιάρροια στο Facebook είμαι εμβολιασμένος, καταλαβαίνετε τι λέω» είπε ο κ. Κούλογου, με νόημα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, αναφερόμενος προφανώς στην ανάρτηση του κ. Πολάκη σε βάρος του.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη στο Facebook. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα» επεσήμανε ο ίδιος.

Ερωτηθείς αν ο κ. Πολάκης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για την στόχευση σε ένα κεντρώο ακροατήριο, επεσήμανε πως «δεν νομίζω ότι είναι το κατάλληλο εργαλείο», ενώ συμπλήρωσε πως ο βουλευτής είναι καλός στο να ενισχύει τις προεκλογικές εκστρατείες των ατόμων που θέτει στο στόχαστρό του.

Ως παράδειγμα αυτού έφερε την περίπτωση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο οποίος εξελέγη στις τελευταίες ευρωεκλογές με ευρεία πλειοψηφία. «Τον κ. Κιμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς, και με ρεκόρ για τη ΝΔ, κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο, πέρασε τον Μεϊμαράκη στις τελευταίες ευρωεκλογές, γιατί του επιτέθηκε πριν από τις ευρωεκλογές ο κ. Πολάκης και του «έδωσε» 800.000 σταυρούς. Επειδή δηλαδή κάνει καλές προεκλογικές καμπάνιες. Αλλά επειδή είναι μακριά οι εκλογές μάλλον δεν θα τον χρειαστώ».

Η απάντηση του Στέλιου Κούλογλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο αρνητής γιατρός Φαίδων Βόβολης – Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών έξω από τον ΙΣΑ
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Η μετάδοση στα σχολεία φέρνει πιο κοντά το 4ο κύμα πανδημίας – Σκέψη για αύξηση των ΜΕΘ για παιδιά