Ένα νέο κατάστημα στη Λάρισα/ Γιάννουλη στο 2ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης θα εγκαινιάσει η Lidl Ελλάς στις 14 Φεβρουαρίου, φτάνοντας τα τέσσερα καταστήματα στην πόλη της Λάρισας και έχοντας συνολικά 222 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

“Στο νέο κατάστημα στη Λάρισα σας περιμένει αναβαθμισμένος χώρος πώλησης (μεγαλύτερος από 1.300 τ.μ), εξελιγμένες υπηρεσίες, 157 θέσεις στάθμευσης, αλλά και οι άνθρωποί μας για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κατάστημα – επένδυση για την τοπική κοινωνία και οικονομία.”, σημειώνει η εταιρεία στην σχετική της ανακοίνωση.

 

“Στη Lidl δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και βελτιώνουμε κάθε μέρα τις υπηρεσίες μας προς εσάς. Εξελίσσουμε την ποιότητα και την ταχύτητα της εξυπηρέτησής σας, τελειοποιούμε την εικόνα των καταστημάτων και διασφαλίζουμε τη σταθερότητα των τιμών στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς. Μέσα στο 2019 ανοίγουμε 6 νέα καταστήματα και εκσυγχρονίζουμε 7 υπάρχοντα”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘ. Τρύφων (ΠΕΦ): Απαιτείται ·νέα φαρμακευτική πολιτική
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Αποστολάκη-Ακάρ στις Βρυξέλλες