Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά σε μια μεγάλη οργανωτική αναβάθμιση με απώτερο σκοπό τη βελτιστοποίηση του εργασιακού της περιβάλλοντος και των υπηρεσιών της.

Στο πλαίσιο αυτό συνεκτιμά τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τη γνώση και την εμπειρία, την πολυπλοκότητα της θέσης, την κριτική σκέψη και την ικανότητα στη λήψη αποφάσεων. Δημιουργεί ένα δίκαιο, αξιοκρατικό και δυναμικό σύστημα βαθμολόγησης που εντάσσει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση και δημιουργεί ένα νέο μισθολόγιο.

Με το νέο μισθολόγιο, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να λαμβάνουν τις αποδοχές του ενιαίου μισθολογίου βάσει αρχαιότητας και εκπαιδευτικού επιπέδου. Διατηρείται κατά περίπτωση η καταβολή της οικογενειακής παροχής, του επιδόματος παραμεθορίου και του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας. Εισάγεται η καινοτομία της αμοιβής βάσει της θέσης εργασίας. Κάθε υπάλληλος, ανάλογα τη θέση στην οποία υπηρετεί, λαμβάνει αντίστοιχη αμοιβή. Θεσπίζεται ενισχυμένο επίδομα συνοριογραμμής για επιλεγμένες Υπηρεσίες ως κίνητρο για τη στελέχωση ιδιαίτερα απομακρυσμένων μονάδων. Θεσπίζεται Κίνητρο Επίτευξης Στόχων.

Δείτε αναλυτικά:

Ειδήσεις σήμερα:

Η μάχη των ΜΕΘ: Στο 89% η πληρότητα σε Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης στη Βουλή: Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων και «πάγωμα» πλειστηριασμών

Πώς θα γίνουν τα μαθήματα αν κλείσουν τα δημοτικά

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑναβολή αγώνων στη Super League με πέντε κρούσματα σε παίκτες
Επόμενο άρθροΝίκη στη Μολδαβία για την Εθνική Ομάδα πριν τον τελικό με τη Σλοβενία