Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 11:38

Για έναν ακόμη χρόνο θα φορά τη φανέλα της Άρσεναλ ο Νταβίντ Λουίζ. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Τσέλσι τον Αύγουστο του 2019 αντί 8.7 ευρώ, είχε το τελευταίο διάστημα κακές εμφανίσεις, αλλά τελικά ο Μίκελ Αρτέτα εισηγήθηκε την παραμονή του.

Εκτός από τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο στόπερ η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα πως επιστρέφουν δύο δανεικοί, ο Σέντρικ Σοάρες από την Σαουθάμπτον και ο Πάμπλο Μαρί από την Φλαμένγκο, καθώς υπέγραψαν συμβόλαια τετραετούς διάρκειας. Επίσης ο ο Ντάνι Θεμπάγιος θα παραμείνει μέχρι το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ, αφού ο δανεισμός του από τη Ρεάλ Μαδρίτης επεκτάθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν 2019/2020.

Ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ, Έντου, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε αυτούς τους παίκτες στην ομάδα μας για το μέλλον. Είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου τεχνικού πλάνου που σχεδιάσαμε εγώ και ο Μικέλ Αρτέτα. Φέρνουν στη σωστή ισορροπία στην ομάδα μας. Ο Νταβίντ είναι σημαντικός για εμάς και σίγουρα θα μας βοηθήσει και τη νέα σεζόν».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 11:40

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ e-ΕΦΚΑ στο κυβερνητικό «νέφος» G-Cloud
Επόμενο άρθρο«Ο Φόντεν διάδοχος του Σίλβα»