Ένας άνδρας βρέθηκε πνιγμένος στον Άναυρο, στην περιοχή του Ίσαλου (ακτή Ξενία) στο Βόλο. Πρόκειται για 65χρονο Σκοπιανό που ζούσε στη Σκιάθο, η σορός του οποίου εντοπίστηκε να επιπλέει μπρούμυτα στη θάλασσα.

Περιπατητής, λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης, είδε το πτώμα και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο, ενώ κάλεσε επίσης τον αντιπρόεδρο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου κ. Βασίλη Ηλιόπουλο.

Ο άνδρας φορούσε τα ρούχα του, αλλά δεν βρέθηκε πάνω του κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμεναρχείου, ενώ η σορός περισυνελέγη από το σκάφος και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Ο 65χρονος Σκοπιάνος, πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο, όμως, μετά από εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, φάνηκε ότι τον ξεπέρασε. Δυστυχώς, μετά από πρόσφατη εξέταση οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση. Την Τετάρτη πήρε το πλοίο της γραμμής με προορισμό το Βόλο, για να πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Ολα δείχνουν ότι, το βράδυ της ίδιας μέρας, μετά τις άσχημες εξελίξεις με την υγεία του, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως και έγινε.

Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΔήμος Δελφών: Ξεκινάει το έργο κατασκευής του νέου πολιτιστικού πολυχώρου
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια ημέρα νοσηλευτών