Με σύνθημα «Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» εργατικά σωματεία και φορείς της Μαγνησίας πραγματοποιούν νέα κινητοποίηση σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας στο Βόλο. Καλούνται οι εργαζόμενοι, τα σωματεία, οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι σύλλογοι γονέων και κάθε φορέας της περιοχής, να συμμετάσχουν και να απαιτήσουν το έγκλημα αυτό να τιμωρηθεί και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της ζωής στη δουλειά, στις μεταφορές, στην υγεία.

Την ανακοίνωση υπογράφουν: Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστών- Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας, Συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Ν. Μαγνησίας, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Μαγνησίας, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών. Το συλλαλητήριο της Κυριακής στηρίζει και το νομαρχιακό τμήμα Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ αναφέροντας:”μόνο με την ενότητα και τον αγώνα μας μπορούμε να κερδίσουμε αυτό που σήμερα έχουμε ανάγκη: Υγεία, ευημερία, ασφάλεια κοινωνικό κράτος, για ‘μας και όλο το λαό”.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας επίσης συμμετέχει στη διαμαρτυρία αναφέροντας:”Η λαοθάλασσα που κατέκλυσε τις πόλεις της χώρας, έστειλε την κυβερνητική προπαγάνδα στα σκουπίδια. Τα θύματα της εγκληματικής πολιτικής, εργαζόμενοι, άνεργοι, μαθητές, φοιτητές και γονείς, συνταξιούχοι, αγρότες, έμποροι, αυτοαπασχολούμενοι, γίναμε η φωνή των νεκρών για να απαιτήσουμε πραγματική δικαιοσύνη”.

Στο μεταξύ, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το επόμενο διάστημα και προχωρούν σε νέες γενικές συνελεύσεις, με κλειστές σχολές, προκειμένου να αποφασιστεί το πλαίσιο δράσεων του επόμενου διαστήματος. Σε ανακοίνωσή τους φοιτητικοί σύλλογοι τμημάτων του τοπικού Ιδρύματος κάνουν γνωστό ότι θα συμμετάσχουν στην συγκέντρωση μαθητών και εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας του Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός Βόλου: Παραιτήθκε ο προπονητής Κώστας Σταματίου-Σε αδιέξοδο η ιστορική ομάδα
Επόμενο άρθροΗ Άννα Αργυρού τραγουδά «Fool’s Paradise», το single που λάτρεψε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή