Η μελωδική… εκδίκηση της Σακίρα προς τον Ζεράρ Πικέ συνεχίζεται. Χωρίς να αναφέρει το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, η Κολομβιανή τραγουδίστρια ρίχνει και πάλι τις “μπηχτές” της στον πρώην σύντροφό της.

Η Σακίρα χώρισε από τον Πικέ μετά από 11 χρόνια γάμου (σ.σ. ο πρώην ηγέτης της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει απιστήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος της) και έχει βαλθεί να τον κάνει να κλείνει το ραδιόφωνο, με τα τραγούδια της (οι στίχοι των οποίων περιλαμβάνουν “βέλη” κατά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή).

Πριν από λίγες ώρες, η Σακίρα έδωσε στην κυκλοφορία το νέο της hit, σε συνεργασία με την συμπατριώτισσά της Karol G. Αν ακούσει κανείς τους στίχους, καταλαβαίνει αμέσως ότι μιλάει ξανά για τον πρώην σύντροφό της.

Μεταξύ άλλων, στους στίχους αναφέρεται «… όταν σου λέει πως κάλυψε το κενό σου με ένα άλλο πρόσωπο, σου λέει ψέματα», «… έφυγες με νέα κοπέλα λέγοντας πως με ξεπέρασες, αλλά εκείνη δεν ξέρει πως ακόμη βλέπεις όλα τα story μου», «… όμως να ξέρεις πως δεν επαναλαμβάνω τα λάθη μου», «… το να σε βλέπω με νέα σύντροφο με έχει πληγώσει, αλλά ξέχασα το παρελθόν και η ζωή έγινε καλύτερη πλέον», «… δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος εδώ, ό,τι μου έκανε η κοπέλα σου δεν με νευριάζει, αλλά γελάω», «… δεν γυρίζω πίσω σε σένα ποτέ, είσαι κακή τύχη και τώρα νιώθω ευλογημένη», «… δείχνεις χαρούμενος με τη νέα σου ζωή, αλλά μακάρι να ήξερε εκείνη πως ακόμη θέλεις εμένα».

To άρθρο Νέο τραγούδι από την Σακίρα με μπηχτές στον Πικέ: «Mακάρι να ήξερε εκείνη πως ακόμη θέλεις εμένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Περιοδεία στη Λάρισα – Επίσκεψη στην 110 Πτέρυγα Μάχης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Μαραβέγια με τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου