Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας είναι ο θλιβερός απολογισμός από ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Νίκαια, σε πρατήριο καυσίμων.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, σε βενζινάδικο στη λεωφόρο Θηβών 181. Αρχικά η είδηση ήταν πως δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς.

Στην συνέχεια έγινε γνωστό πως ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι κατά την διάρκεια της ένοπλης επίθεσης από άγνωστους δράστες που επέβαιναν σε ΙΧ όχημα.

Το χρονικό

Περί τις 19:00 χθες, σταμάτησε ένα όχημα στο βενζινάδικο και οι δύο επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και να τραυματιστεί ένα δεύτερο άτομο.

Μεταφέρθηκαν και οι δύο στο Αττικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε, απλώς, ο θάνατος του άνδρα, που είναι γύρω στα 45 έτη, σύμφωνα με το MEGA.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, το αυτοκίνητο των δραστών το οποίο ήταν κλεμμένο, μάρκας BMW βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Κηφισού.

Τα δύο θύματα της επίθεσης ήταν φίλοι, και ιδιοκτήτες του βενζινάδικου.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αθηνών και από τα πρώτα στοιχεία οι Αρχές κάνουν ξεκαθάρισμα λόγαριασμών. Ο νεκρός φέρει βολίδες στο σώμα αλλά κυρίως στο κεφάλι, γεγονός που δείχνει ότι τον ήθελαν νεκρό.

Οι Αρχές εξετάζουν το παρελθόν του θύματος και τις δοσοληψίες του, ενώ ερευνα γίνεται και στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο πρατήριο και στη γύρω περιοχή ώστε να διαπιστώσουν τις κινήσεις των δραστών.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός – Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επόμενο άρθροΝίκαια – Αποκάλυψη – Το άγνωστο παρελθόν του 37χρονου θύματος της δολοφονίας