Η Νίκη  κατέκτησε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο καθώς ήταν ανώτερη από τον Πιερικό κι εκμεταλεύτηκε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 8’, λόγω αποβολής με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του Γιαλαμίδη. Οι σκόρερς για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν ο Λούκας Γκαρσία με πανέμορφο αριστερό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 33’, ο Παναγιωτίδης με ωραίο πλασέ στο 68’ από ωραία πάσα του Τζοβάρα από τα αριστερά, ο οποίος πριν από δέκα λεπτά είχε πάρει τη θέση του Πάνου που αποχώρησε τραυματίας και ο Βλαχομήτρος στο 72’ με πλασέ, μετά από κεφαλιά-πάσα του Τσουκαλά.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος (57’ λ.τ. Παναγιωτίδης), Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (80’ Τσιμπούκας), Τσουκαλάς (80’ Μέτσε), Βλαχομήτρος (71’ Βασιλείου), Μιράντα, Γκαρσία (71’ Κάσσος), Ροχάνο.

Πιερικός(Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Καγκελίδης (81’ Παπουτζίδης), Καρβούνης, Παντελιάδης, Εμπουσί, Σουντάρ, Γιαλαμίδης, Ίτσιος (60’ Μπουόλι), Ζαφειράκης (81’ Καρανάτσιος), Χαντζάρας (60’ Κριμιτζάς).

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση κατά της διαιτησίας για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ
Επόμενο άρθροΚηφισιά – Απείλησαν 20χρονο με στιλέτο και τον οδήγησαν στο ΑΤΜ – Του «άρπαξαν» 230 ευρώ