Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 21:55

Με το… δεξί ξεκίνησε η θητεία του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων (U21). Στο πρώτο παιχνίδι του ως ομοσπονδιακός προπονητής, η Ελλάδα επικράτησε 1-0 της Πολωνίας, σε διεθνή φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Μπιάλιστοκ.

Το γκολ της νίκης για την Εθνική ομάδα πέτυχε ο Κοσίδης στο 49’ με κεφαλιά, κι ενώ ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 32’ λόγω τραυματισμού του Τζαβίδα. Το γκολ του Κοσίδη προήλθε από ωραία σέντρα του Τουρκοχωρίτη.

Η ελληνική ομάδα δημιούργησε κι άλλες φάσεις και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη και είχε πολύ καλή εικόνα, ενώ οι Πολωνοί ισορρόπησαν στην επανάληψη, είχαν την πρωτοβουλία και δοκάρι στο 55’.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με τους: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης, Κίτσος, Ασλανίδης, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Κουρφαλίδης, Τζαβίδας, Κωνσταντέλιας, Σουρλής, Κρυπαράκος.

Ο Κοσίδης μπήκε στον αγώνα στο 32’, ενώ μετά το 60’, όλοι οι ποδοσφαιριστές της αρχικής 11άδας (με εξαίρεση τον Παναγιώτου που αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο) έγιναν αλλαγή. Έτσι, στο παιχνίδι αγωνίστηκαν και οι Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Μπελεβώνης, Δαρέλας, Μεταξάς, Κουτεντάκης, Σαπουντζής, Τσάβος, Τρουμπουλός.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 21:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο64χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο σε χωριό του Πηλίου
Επόμενο άρθροΥΠΟΙΚ: Πιστώνονται 4,2 εκατ. ευρώ για τα μειωμένα μισθώματα Νοεμβρίου 2020-Ιουλίου 2021