Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησαν την Νατάσα Εξηνταβελώνη, την πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, σε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματά της, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, για το θέατρο και τον Αργύρη Παντατζάρα.

Η τηλεοπτική Αμαλία, δήλωσε: «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι ένα ανατρεπτικό σίριαλ. Πολλά συμβαίνουν όπως σε όλες τις ρομαντικές ιστορίες. Πίσω από όλα αυτά τα φώτα και από όλη αυτή τη χαρά και την ευτυχία κρύβονται πολλά περισσότερα…

Η Αμαλία κακοποιείται και αυτό είναι έτσι κι αλλιώς ένα θέμα που δεν ξέρω πως μπορεί να το προσεγγίσει κανείς. Μόνο με σεβασμό, μόνο με λεπτούς χειρισμούς…».

Σε ερώτηση αν η Αμαλία θα πει σε κάποιον αυτό που της συνέβη, η Νατάσα Εξηνταβελώνη απάντησε: «Μιλάμε για μια άλλη εποχή όπου τα θύματα δεν είχαν τη φωνή που έχουν σήμερα… Θα το εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους και φυσικά θα δυσκολευτεί να μιλήσει στο άμεσο κοντινό της περιβάλλον…

Τα θύματα κακοποίησης, όσο κι αν λέμε ότι τα καταλαβαίνουμε, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα καταλάβουμε… Αν έπεφτα θύμα κακοποίησης, θέλω να πιστεύω ότι θα μιλούσα, θέλω να πιστεύω ότι θα δεχόμουν τη στήριξη που θα ήθελα απ’ το περιβάλλον μου».

Τέλος, για τον ρόλο της στη σειρά, η Νατάσα Εξηνταβελώνη είπε: «Για να πάρω τον ρόλο έκανα οντισιόν μαζί με τον Αργύρη Πανταζάρα».

To άρθρο Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για τον ρόλο στον Παράδεισο των κυριών έκανα οντισιόν μαζί με τον Αργύρη Πανταζάρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαλέλης κατά Μουτζούρη για τον δρόμο Σκάλας Σκαμνιάς – Εφταλού
Επόμενο άρθροmyTEKA: Ο ατομικός κουμπαράς για την επικουρική ασφάλιση με ένα κλικ