Μήνυμα ενότητας εν όψει της εξόδου από την οικονομική και κοινωνική κρίση έστειλε χθες, από την Αρεόπολη της ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Ο βουλευτής, τέως υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις της περιοχής για την έναρξη της Επανάστασης του 1821, δίπλα σε πλήθος κόσμου και επισήμων, που τίμησαν με την παρουσία τους την ιστορική αυτή ημέρα. 

 

«Είναι μια ημέρα συλλογικής μνήμης για όσους, με τη θυσία της ζωής τους, ανύψωσαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Είναι όμως και μια μέρα συλλογισμού και διδάγματος, γιατί εκείνος ο υπέρτατος αγώνας, απειλήθηκε από το σαράκι του “εγώ”. Του διχασμού. Και ο ελληνισμός, διαχρονικά, όταν απειλήθηκε, απειλήθηκε από τον διχασμό» υπογράμμισε.

«Ας υποτάξουμε το υπερτροφικό μας εγώ, στο μέτρο της συλλογικής προσπάθειας. Να βγει η πατρίδα από αυτή την κρίση όρθια, χωρίς να αφήσει πίσω της κοινωνικά νεκροταφεία» ήταν η δήλωση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στη Λακωνία και είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς αξιωματούχους και φορείς.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Ρωσία αναγνωρίζει την “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας”
Επόμενο άρθροΚαταργήθηκαν στα χρόνια των Μνημονίων περίπου 15 σχολικές μονάδες στην Αθήνα