Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά τις εκλογές, ζητά η Ένωση Κεντρώων.

 

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ισχυρίζεται ότι δεν αλλάζει πια τίποτα και το θέμα έληξε. Δηλαδή το φρόνημα του ελληνικού λαού εκβιάστηκε, δημοψήφισμα στην Ελλάδα δεν έγινε και μια κυβέρνηση που τα παρεχώρησε όλα στους Σκοπιανούς μας λέει ότι το θέμα έκλεισε» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων.

 

Εκφράζοντας τη διαφωνία της με «τέτοια τετελεσμένα» σημειώνει παράλληλα πως «δημοψήφισμα μπορεί να γίνει μετά τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, ο ελληνικός λαός να καταδικάσει την συμφωνία των Πρεσπών και να ακολουθήσει διακήρυξη της χώρας μας προς όλα τα μέλη του ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας ότι στην Ελλάδα άλλα ήθελε ο λαός και άλλα έπραξε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα».

 

Η Ένωση Κεντρώων στρέφει τα βέλη της και προς τη ΝΔ με αιχμή και τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, ότι θα αποκαλεί τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία». Όπως σημειώνει το κόμμα «στην Βουλή καταψήφιζε την συμφωνία η ΝΔ και την ίδια ώρα κορυφαία στελέχη της δηλώνουν …ανακουφισμένα ότι σέβονται το αποτέλεσμα των “153” προθύμων βουλευτών. Η υποκρισία της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟδηγίες για τις προσλήψεις αναπληρωτών στα σχολεία
Επόμενο άρθροΗ Ευρώπη η σοβαρότερη απειλή για την παγκόσμια οικονομία