Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023, 17:33

Ο Χρήστος Σερέλης, μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (23/2, 21:30) στο Μιλάνο, απέναντι στην Αρμάνι, για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Ο διάδοχος του Ντέγιαν Ράντονιτς θα μετρά αρκετές απουσίες στην Ιταλία, αλλά όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής, περιμένει «να δείξουμε ότι έχουμε αλλάξει τσιπάκι».

Αναλυτικά, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο:

Για τη μετακίνηση στον Παναθηναϊκό: «Ένας άνθρωπος που ασχολείται με το μπάσκετ και είναι όλα αυτά τα χρόνια στο Λαύριο και έρχεται από πιο χαμηλά, είναι μια δικαίωση και προσωπική, αλλά και της ομάδας για τη δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Για να είμαι στον Παναθηναϊκό πάει να πει ότι κάτι δεν ήταν καλά, αλλά θέλουμε να πάμε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια».

Για το τι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα: «Αυτό που έχω πει στους παίκτες, γιατί έχουμε κάνει μόλις μία προπόνηση και δεν έχουμε κάνει σχεδόν τίποτα, είναι να βγάλουν μια αντίδραση και να δείξουν ότι έχουμε γυρίσει σελίδα γιατί υπάρχουν ακόμα 4 μήνες και πρέπει να δείξουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι: «Το να μιλήσουμε τακτικά με μια προπόνηση δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Το καλό είναι ότι στην Euroleague είναι όλοι οι παίκτες γνωστοί και ξέρουν, αλλά το σημαντικότερο είναι το πνευματικό κομμάτι και πως θα παρουσιαστεί η ομάδα. Αυτό που λέμε… ν’ αλλάξει τσιπάκι και να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε κάθε φάση και να έχουμε καλή εικόνα».

Από την πλευρλα του, ο Νέιτ Ουόλτερς επισήμανε:

Για την αλλαγή του προπονητή και πως θα αντιδράσει η ομάδα: «Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να παίξουμε σκληρά».

Για το αν έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε πρώτα. Η Αρμάνι είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει καλά τελευταία. Προέρχεται κι αυτή από την απώλεια του Κυπέλλου και έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες αυτή τη χρονιά. Αλλά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Για τους πολλούς τραυματισμούς του Παναθηναϊκού: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, όπως και η Αρμάνι έχεις αυτή την χρονιά, με παίκτες που είναι εκτός. Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όσοι παίξουμε και να είμαστε όλοι μαζί για να γυρίσουμε την κατάσταση».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023, 17:35

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροEurovision 2023: Αντιδράσεις για την επιλογή των παρουσιαστών
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πωλείται ο ιστορικός πολυχώρος ψυχαγωγίας «Μύλος», με 35 χρόνια ιστορίας – Πόσο κοστίζει