Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 16:26

Στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης μίλησε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Ο 19χρονος αμυντικός των «κίτρινων» έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε ενώ στάθηκε και στα όσα μεσολάβησαν κατά την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

 

«Η χρονιά κατά την γνώμη μου είναι πετυχημένη. Βγήκαμε Ευρώπη και φτάσαμε μια ανάσα πριν τον τελικό του Κυπέλλου», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπαγκαλιάνης και συμπλήρωσε: «Έκανα κι εγώ τα παιχνίδια μου και κατάφερα να δείξω κάποια πράγματα στον προπονητή και την ομάδα μου. Θα πρέπει να δουλέψουμε για τη νέα χρονιά και να επιστρέψουμε συγκεντρωμένοι για να ανεβάσουμε τον Άρη πιο ψηλά».

Μιλώντας για το πώς πέρασε το διάστημα της καραντίνας λόγω του Covid-19, o πρώην πια αρχηγός της Κ19 επεσήμανε: «Στην καραντίνα δεν υπήρχε απραξία. Δουλέψαμε στο 100% γιατί μας είχε στείλει πρόγραμμα η ομάδα. Ψυχολογικά υπήρχε ένα θέμα με όλα τα παιδιά, γιατί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τι έγινε στον κόσμο. Μόλις γυρίσαμε στα γήπεδα, όλο αυτό άλλαξε. Η διάθεση ανέβηκε στα επίπεδα που θέλαμε και δουλέψαμε για να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα δυνατοί».

Αυτό που σίγουρα έλειψε, όμως, ήταν η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, όπως παραδέχθηκε το Νο40 των «κίτρινων»: «Και στα Play Off αλλά και στο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο κόσμος ήταν αυτός που έλειψε περισσότερο. Με τους οπαδούς δίπλα μας, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Εύχομαι να επιστρέψουν όσο πιο νωρίς στα γήπεδα και ειδικά στο δικό μας, καθώς είναι ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή μας».

Αναφερόμενος, τέλος, στο τι αποκόμισε ο ίδιος από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μπαγκαλιάνης τόνισε: «Προσπάθησα να δώσω αυτό που μπορούσα. Περίμενα αυτή την ευκαιρία από τον προπονητή και πιστεύω ότι την άρπαξα. Ο στόχος της νέας χρονιάς είναι να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς στην προετοιμασία. Κάτι το οποίο είναι ρίσκο γιατί έχουμε κάνει ήδη μια μίνι προετοιμασία και θα πρέπει να κάνουμε ακόμα μια. Τη νέα χρονιά θα πρέπει να κυνηγήσουμε τους στόχους που θα τεθούν και οι οποίοι θα είναι μεγαλύτεροι σε σχέση με φέτος». 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 16:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέντε χρυσά ο ΕΝΟΑ, προηγείται στα μετάλλια ο ΝΟΘ στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Επόμενο άρθροΗ δραματική περιγραφή του πατέρα του 10 μηνών βρέφους που το τσίμπησε αράχνη (video)