Σε… δίκη θέλει να παραπέμψει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά ο Πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» Βασίλης Λεβέντης!

 

Μιλώντας στον Real fm,  ο κ. Λεβέντης ζήτησε η «επόμενη Βουλή, να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και παραπέμψει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών σε δίκη, επειδή αγνόησαν ολόκληρο το θεσμικό σύστημα της χώρας και πάνω απ’ όλα τον ελληνικό λαό και πήγαν υπέγραψαν μια μειοδοσία, μια συμφωνία ενάντια στην θέλησή του…»

 

Κατά την εκτίμηση του κ. Λεβέντη, ο Τσίπρας έχει πάψει ν’ αναζητά ψήφους για να κυρώσει την συμφωνία, «και θα πετάξει τον μπαλάκι στον Μητσοτάκη, μέσω εκλογών…»

 

«Ο κ. Μητσοτάκης προσεύχεται να τελειώσει την βρωμοδουλειά ο Τσίπρας, ώστε μετά να νίψει χείρας και να πει την βρήκα έτοιμη. Αλλά ο Τσίπρας, βέβαια, ως πονηρός και σατανικός θα του την «κάνει» τελευταία στιγμή. Θα πει η επόμενη Βουλή να αποφασίσει» είπε ο κ. Λεβέντης.

 

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Λεβέντης, δεν είναι ο μόνος που εκφράζει την εκτίμηση ότι ο κ. Τσίπρας μελετά και τέτοια πολιτικά παιχνίδια, για να εκθέσει τον κ. Μητσοτάκη και να του δημιουργήσει εσωκομματικά (και όχι μόνο, αλλά και αναφορικά με τις σχέσεις του με τον διεθνή παράγοντα…) προβλήματα.

 

Βεβαίως, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» δεν παρέλειψε να εκφράσει και… τον καημό του, να καταγγείλει τα σχέδια αποστασίας, όπως λέει, του δικομματισμού, που του παίρνουν του βουλευτές του.

 

«Ο κ. Κατσιαντώνης πήγε στη ΝΔ ενώ είχε πει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών με συνέντευξη στο «Έθνος».Ο κ .Φωκάς χωρίς να μας έχει πει το παραμικρό, ενώ άλλο πράγμα συζητούσαμε στην Κ.Ο., ο μόνος βουλευτής που δεν ήρθε ποτέ να μου κάνει ένα παράπονο, σηκώθηκε και έφυγε και είχε κλείσει ραντεβού με το κανάλι Βεργίνα, άρα το είχε προσχεδιάσει και πήγε και ανεξαρτητοποιήθηκε. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους επειδή πλησιάζουμε στις εκλογές έρχονται να εξοντώσουν ένα κόμμα που έκανε 40 χρόνια να μπει στη Βουλή, που εκφράζει μέσα στη Βουλή κάποια ηθική, είμαστε στου κυκλώνα το μάτι» είπε ο κ. Λεβέντης. Και προσέθεσε με οργίλο ύφος:

 

«Έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους. Να καταλάβω ότι διαφωνούν.

 

Βγήκε ο Κατσιαντώνης και είπε ότι το κέντρο είναι ο Μητσοτάκης. Πότε το κατάλαβε αυτό;Γιατί είχε έρθει στην Ένωση Κεντρώων αν κέντρο είναι ο Μητσοτάκης;», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑύξηση στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών το α’ εξάμηνο
Επόμενο άρθροΠαραβάσεις σε μία στις τρεις τουριστικές επιχειρήσεις