Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 22:29

Την απόφαση να σκληρύνει τη στάση του πήρε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους παίκτες της πρωταθλήτριας Κύπρου η πρόθεση της ομάδας για «μαχαίρι» στα συμβόλαιά τους που φτάνει στο 60%, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του κυπριακού συλλόγου ξεκαθάρισε  ότι «σε όποιον δεν του αρέσει και δεν δεχτεί τις μειώσεις να πάει σπίτι του», εξηγώντας πως η ομάδα έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας.

Στο μεταξύ για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος ο Πετρίδης δήλωσε ότι κατά την άποψη του δεν πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

«Αρχικά να πω ότι το πρωτάθλημα το διεκδικεί ο ΑΠΟΕΛ με πολλές πιθανότητες, όπως φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες. Αν δείτε τις επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια, θα καταλάβετε.

Έχουμε ποσοτικά και ποιοτικά το πληρέστερο ρόστερ και θα φανεί αυτό γιατί αν αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα θα παίξουμε συνέχεια Τετάρτη – Σάββατο. Έξι βαθμοί δεν είναι τίποτε. Για μένα αν τερματιστεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 22:29

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Μην πάτε για ύπνο με άδειο στομάχι, ας μοιραστούμε ό,τι έχω»
Επόμενο άρθροΑντίθετος με το πρόωρο τέλος του πρωταθλήματος ο Βολφ