Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 12:05

Σε δηλώσεις του για το αυριανό (8/4, 20:00) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας ο Όντεντ Κάτας επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν συνέπεια στο παιχνίδι τους και να εκμεταλλευτούν το μέγεθος τους.

Αναφερόμενος αρχικά για τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο κόουτς του «τριφυλλιού» επισήμανε: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Πρέπει όμως να είμαστε συνεπείς. Να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν πρέπει να ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια, ειδικά στην άμυνα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε το ματς αύριο (8/4) με τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι με την Αρμάνι».

Εν συνεχεία κληθείς να μιλήσει για τη Ζαλγκίρις, είπε: «Όλες οι ομάδες στην Euroleague παλεύουν. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και αυτό το ματς σαν ομάδα, να βοηθήσουμε παιδιά που θέλουν χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι το πιο σημαντικό ματς για εμάς, αλλά πάντα θέλουμε να παίζουμε καλά».

Για τα «κλειδιά» των δύο ομάδων στο μεταξύ τους ματς, ανέφερε: «Ο Λεκαβίτσιους, ο Ουόκαπ, ο Γκριγκόνις… Είναι επιθετικοί γκαρντ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Πρέπει να τους περιορίσουμε. Παίζουν σε υψηλό τέμπο, αλλά εμείς έχουμε πλεονέκτημα στο μέγεθος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κάποιες φορές στο παρελθόν δεν το κάναμε, αλλά τώρα είναι ακόμα μία καλή ευκαιρία να μάθουμε πως να το χρησιμοποιούμε στην επίθεση».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 12:26

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Κατέρρευσε στο νοσοκομείο λίγο πριν κάνει το εμβόλιο – Πανικός στην αίθουσα αναμονής
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός – Self test: Τι κάνουμε σε περίπτωση που βγει θετικό