«Ο κ.Πολάκης επανέρχεται με το γνωστό ύφος του και απειλεί» επισημαίνει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του.

«Ας αφήσει λοιπόν κατά μέρος τις απειλές και ας απαντήσει ευθέως: Είναι αλήθεια ή όχι ότι στο πλαίσιο του επανελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των ετών 2015-2018, ο ορκωτός ελεγκτής που είχε αναλάβει τον έλεγχο του κ. Πολάκη διαπίστωσε ότι στις δηλώσεις του δεν εμφανιζόταν η ατομική επιχείρηση της συζύγου του;» σημειώνουν από το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

«Είναι αλήθεια ή όχι ότι του εστάλησαν αρμοδίως σχετικές παρατηρήσεις τον Οκτώβριο του 2020 κατόπιν των οποίων τον Μάρτιο του 2021 υπέβαλε τροποποιητική δήλωση, δηλώνοντας αναδρομικά την ατομική επιχείρηση της συζύγου του;

Είναι αλήθεια ή όχι ότι η Επιτροπή έθεσε τη δήλωση του στο αρχείο στις 23.6.2021, όπως έκανε και με άλλες υποθέσεις, κατόπιν της συμμόρφωσης του αυτής;

Πώς λοιπόν ο κ.Πολάκης έχει κάνει σημαία τα πόθεν έσχες άλλων, όταν ο ίδιος είχε στο δικό του σημαντικές παραλείψεις κατά παράβαση του νόμου; Εκτός αν έχει όντως πιστέψει ότι είναι μια κατηγορία μόνος του: να κουνάει το δάχτυλο σε όλους δίχως να δίνει λόγο σε κανέναν. Όπως ακριβώς κάνει και με το θέμα του εμβολιασμού» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 26χρονος για ληστείες και διαρρήξεις