H οικονομική κρίση, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ενταθεί, οδήγησε πάρα πολλούς ανθρώπους να αναζητήσουν τρόπους εισοδήματος οι οποίοι είναι στα όρια του νόμου ή οδηγεί νέους και νέες σε παροχή υπηρεσιών για ενηλίκους.

Την περίοδο της πανδημίας και της καραντίνας του κορονοϊού οι πλατφόρμες όπου μπορεί κάποιος να ανεβάσει προσωπικό του υλικό επί πληρωμή γνώρισαν μεγάλη άνθηση

Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της Daily Mail, νεαρά κορίτσια και αγόρια μεσοαστικών στρωμάτων βγάζουν το κορμί τους βορά σε χρήστες x rated ιστοσελίδων επί πληρωμή.

Η ιστοσελίδα «OnlyFans» είναι μία από αυτές της πλατφόρμες η οποία επιτρέπει στους χρήστες που επιθυμούν να έχουν έξτρα εισόδημα να δημοσιεύσουν βίντεό τους, πορνογραφικού περιεχομένου, αποκλειστικά για τους συνδρομητές.

Πριν από λίγες μέρες πάλι μέσω της Daily Mail είχε γίνει γνωστό ότι διάσημη Βρετανίδα Instagrammer, Λόρεν Γκούντζερ έγινε μέλος της συγκεκριμένης πλατφόρμας ζητώντας από τους ακολούθους της να πληρώσουν 50 δολάρια το μήνα σε συνδρομή για να έχουν πρόσβαση σε άκρως προσωπικό υλικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού μίντια πολλά είναι τα κορίτσια μεσοαστικών στρωμάτων τα οποία στρέφονται στην online παροχή ερωτικών υπηρεσιών. Η Βρετανή Ρόουζ Τζονς έριξε το βάρος της στο διάβασμα για να πάρει το πτυχίο της στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes.

Αλλά παράλληλα με την online εκπαίδευση, η Ρόουζ έκανε στροφή στα ενδιαφέροντά της, κίνηση που της αποφέρει μέχρι και 8.000 λίρες σε διάστημα τριών μηνών.

Η νεαρή φτιάχνει το φόντο στο δωμάτιό της ανάλογα και γδύνεται αισθησιακά για τους συνδρομητές του καναλιού της.

Η 20χρονη φοιτήτρια αφιερώνει πολλές ώρες στις απομακρυσμένες και online σεξουαλικές υπηρεσίες.

Το «Only Fans» είναι μια πλατφόρμα social media, αλλά σε αντίθεση με το Instagram ή το Facebook, επιτρέπει στους δημιουργούς του να δημοσιεύουν πιπεράτο περιεχόμενο λαμβάνοντας πληρωμές απευθείας από τους οπαδούς ή «θαυμαστές» τους μέσω συνδρομών.

Οι συνδρομές στην πλατφόρμα ποικίλουν και είναι για όλες τις τσέπες: Από 3,9 λίρες μέχρι και 39. Όπως αναφέρει η Daily Mail η Ρόουζ μπορεί να ανεβάσει μέχρι και 3 βίντεο στην πλατφόρμα της ενώ υπάρχει και το υλικό που δημιουργείται μετά από εξειδικευμένες «παραγγελίες» χρηστών.

*Η φωτογραφία είναι από το Instagram της Λόρεν Γκούντζερ 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλλάζει ο χάρτης της ελληνικής ναυτιλίας-Ενίσχυση της απασχόλησης και της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού νηολογίου
Επόμενο άρθροΠαραμένουν στον Ολυμπιακό Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου