Νεκρός φέρεται να είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC.

 

Φαίνεται ότι επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ.

 

Δεν έχει γίνει επίσης γνωστό πόσοι ήταν συνολικά οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

 

Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχές καθώς και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα.

 

Σύμφωνα με τα media της Αγγλίας, το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, συνετρίβη εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα στον χώρο του πάρκινγκ, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ.

 

Παίκτες της Λέστερ όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Γουίλφρεντ Ντιντί εκδήλωσαν τη θλίψη τους για το δυστύχημα στα προφίλ τους στα social media.

 

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αναφέρει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος:

 

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές
Επόμενο άρθρο«Στις μικρές βίλες το μέλλον του τουρισμού»