Τα ξημερώματα του Σαββάτου γράφηκε ο επίλογος της τραγωδίας στην Ισπανία, καθώς ανασύρθηκε το άψυχο σώμα του Γιουλέν Ροσεγιό, από το πηγάδι βάθους σχεδόν 100 μέτρων.

 

Ο δίχρονο αγόρι είχε πέσει στο πολύ στενό και βαθύ πηγάδι, στη νότια Ισπανία, στις 13 Ιανουαρίου. Αμέσως ξεκίνησε μία εξαιρετικά δύσκολη και ευρείας κλίμακας επιχείρηση, που έκανε τον κόσμο να καρδιοχτυπά για την τύχη του μικρού Γιουλέν.

 

«Δυστυχώς, στη 01:25 το πρωί (σ.σ. 02:25 ώρα Ελλάδας), τα σωστικά συνεργεία έφθασαν στο επίπεδο του πηγαδιού στο οποίο οι αρχές πίστευαν πως βρίσκεται και αναζητούσαν τον Γιούλεν και βρήκαν το άψυχο σώμα του μικρού», έγραψε στο Twitter ο νομάρχης της Ανδαλουσίας, ο Αλφόνσο Γκόμεθ δε Θέλις, που εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

 

Ο Γιουλέν έπαιζε σε χωράφι, που ανήκε σε μέλος της οικογένειάς του, ενώ οι γονείς του γευμάτιζαν σε κοντινό σημείο, όταν έπεσε στο πηγάδι, η διάνοιξη του οποίου είχε γίνει χωρίς άδεια.

 

«Όλη η Ισπανία συναισθάνεται την απέραντη θλίψη του οικογένειας του Γιουλέν. Παρακολουθήσαμε από κοντά κάθε βήμα αυτού που του συνέβη. Ευχαριστούμε για τις ακούραστες προσπάθειές τους όλους όσοι προσπάθησαν να τον σώσουν όλες αυτές τις ημέρες», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ.

 

Η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά τους γονείς του Γιουλέν, με τον πιο σκληρό τρόπο. Το 2017, ο τρίχρονος γιος της οικογένειας είχε αφήσει ξαφνικά την τελευταία του πνοή, από καρδιακή ανακοπή, ενώ περπατούσε σε παραλία.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣκόνη από τη Λιβύη και λασποβροχές φέρνει ο «Φοίβος»
Επόμενο άρθροΌποιος κοιτάζει προς Τσίπρα ή Μητσοτάκη δεν έχει θέση ανάμεσά μας