Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 19:17

Με το… δεξί μπήκε η εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ των νεανίδων στον Δ΄ όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ18, η «αυλαία» του οποίου άνοιξε σήμερα στο Ηράκλειο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε 2-0 (23-12, 20-8) του Πουέρτο Ρίκο, σε μια αναμέτρηση δύο ομάδων που έκαναν το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση. Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα σχεδόν εξασφάλισε την παρουσία της στη Β΄ φάση, ωστόσο χρειάζεται νίκη και με το Χονγκ Κονγκ (Κεντρικό γήπεδο, 18:20), για να έχει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά.

Ελλάδα (Χαραλαμπίδης-Παπαβασιλείου): Παπακώστα, Σπιρολλάρη 4, Πατσάνη 1, Μανδαμανιώτη, Κουκμίση 10, Μαλλέ 10, Κούρτη, Μυλωνά 5, Καπρινιώτη 3, Σούσκα 10.

Πουέρτο Ρίκο (Αμπιέλ Ασεβέντο): Ράμος, Μπάρος 4, Ναζάριο 2, Ριβέρα, Ορτίθ 12, Βάλε 2, Ροντρίγκεζ, Φελιτσιάνο, Μπετακούρ.

Οι δηλώσεις

Αθηνά Καπρινιώτη (διεθνής τερματοφύλακας): «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά. Δεν είχαμε καθόλου άγχος και καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από την αρχή. Μας βοήθησε πολύ που παίξαμε πέρσι στο Ευρωπαϊκό, γιατί μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα παιχνίδια».

Αμπιέλ Ασεβέντο (προπονητής Πουέρτο Ρίκο): «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και προφανώς είχαμε νευρικότητα. Είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή μας είναι πολύ μεγάλη υπερηφάνεια που εκπροσωπούμε το Πουερτό Ρίκο. Θέλουμε να αναπτύξουμε το άθλημα στη χώρα μας».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 19:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Δεν πρόκειται να δεχθούμε υποχωρήσεις εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΚαλαμάτα: Ναυαγοσωστική κάλυψη σε πολυσύχναστες παραλίες