Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της Covid-19 ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας εγκληματική τη στάση της για τις συνθήκες υγείας και ασφάλειας των πολιτών, μεσούσης της πανδημίας. Πυρά εξαπολύουν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι σπατάλησε το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία το προηγούμενο διάστημα με το πρώτο lockdown. Δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ, δεν στήριξε τα σχολεία, δεν ενίσχυσε τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς, επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο ένας υπουργός μας λέει ότι κοινώνησε κατά λάθος και ο άλλος ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν συνδέουν τη διάδοση του κορονοϊού με τη θεία κοινωνία. Κατά τα λοιπά αυτοί οι άνθρωποι απορούν ποιος τροφοδοτεί συνωμοσιολογικές θεωρίες. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι επιθεώρηση» σχολίασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με ανάρτησή του στο Twitter.

Από την πλευρά του, το Κίνημα Αλλαγής τονίζει: «Τα μεγάλα λόγια του κ. Μητσοτάκη για την αναβάθμιση του ΕΣΥ πολύ γρήγορα αποδείχθηκαν φούσκες, δεν είχαν περιεχόμενο. Όμως δεν είναι δυνατόν να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας επιφυλάσσει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, το ένα δυσοίωνο νούμερο μετά το άλλο. Στην Υγεία. Στην Οικονομία. Στα Ανθρώπινα Δικαιώματα» σημειώνει το ΜέΡΑ 25.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαρατείνεται ως 31/12 η εφαρμογή των ανέπαφων συναλλαγών χωρίς PIN ως 50 ευρώ
Επόμενο άρθροΕπέστρεψε στο Α.Τ. Σητείας ο Τούρκος διακινητής με κορονοϊό