Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 00:01

Με δύο ματς για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ συνεχίζονται οι μάχες της Super League. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη και θέλει να πάρει τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να εκμεταλλευτεί το 2-2 του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και να αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα για την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Από εκεί και πέρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων». Οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς οι «πράσινοι» δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 4-0 του Βόλου. Αντίθετα, το ματς της Ξάνθη με τη Λαμία αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα των Ακριτών και ορίστηκε για τη Δευτέρα μέχρι… νεοτέρας.

Τέλος τη Δευτέρα διεξάγονται τα ματς ΑΕΛ-Πανιώνιος και Ατρόμητος-Παναιτωλικός, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τους βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 4 Ιουλίου

Πλέι οφ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 2-2

Πλέι άουτ

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 4-0

Κυριακή 5 Ιουλίου

Πλέι οφ

19:15 Άρης-ΑΕΚ (Novasports 2)

21:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Novasports 1)

Δευτέρα 6 Ιουλίου

Πλέι άουτ

19:30 Λαμία-Ξάνθη (ΕΡΤ Sports)

19:30 ΑΕΛ-Πανιώνιος (Novasports 1)

20:00 Ατρόμητος-Παναιτωλικός (ΕΡΤ Sports)


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 00:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣκόραρε ο Μπακασέτας στην Τουρκία, 4-1 η Αλάνιασπορ
Επόμενο άρθροΆρωμα είχαν οι οροί του ψευτογιατρού που έλαβε Κύπρια καρκινοπαθής-Η μαρτυρία του συζύγου της (video)