Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη.
Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στα social media εμφανίστηκε συντετριμμένη από τον απροσδόκητο χαμό του βουλευτή Χανίων της ΝΔ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συγκλονίζει αναφέροντας πως όλοι είχαν πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ακόμα η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, καθώς και στη σύζυγό του Σέβη και στα τρία παιδιά του, τονίζοντας πως ο εκλιπών αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο συνάδελφος και φίλος Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια εξαιρετικός εκπρόσωπος του λαού των Χανίων. Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για την οικογένειά του, την οικογένεια της ΝΔ αλλά και ολόκληρο το λαό των Χανίων. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του Σέβη, στα τρία του παιδιά, και σε όλη την οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ποιος ήταν ο Μανούσος Βολουδάκης

Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν παντρεμένος με τη δικηγόρο Σέβη Αμανατίδου και πατέρας τριών παιδιών, του Γιώργου, του Σήφη και της Δάφνης.

Εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ το 2007. Επανεξελέγη στις διπλές εκλογές του 2012, καθώς και τον Ιούλιο του 2019. Στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο (ΙΗ΄) συμμετείχε στις εξής επιτροπές της Βουλής: στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, στην ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στην ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς και στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Εμπορίου στο υπουργείο Ανάπτυξης την περίοδο 2005- 2006. Τον Ιανουάριο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Γραμματέα Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ., από την οποία παραιτήθηκε το Δεκέμβριο του 2011 για να συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Από τον Ιούνιο του 2012 ήταν υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Τον Οκτώβριο του 2015 ως τον Ιούνιο του 2019, εργάστηκε ξανά στον ιδιωτικό τομέα, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας International Trade S.A., του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, με έδρα τις Βρυξέλλες και τον Ιούλιο του 2019 επανεκλέχθηκε βουλευτής Χανίων.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία Μπάρμπαρα: Δείτε ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη
Επόμενο άρθροΗ ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της να προστατέψουν την ομάδα