Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε την προβολή της φυσικής ομορφιάς 13 χωριών της Νότιας Ρόδου, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της περιφέρειας.

 

Συγκεκριμένα, θα γίνει καταγραφή της πολιτισμικής κληρονομιάς των 13 χωριών, ανάδειξη της ιδιαίτερης χλωρίδας τους, καθώς και περιγραφή των εναλλακτικών δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα σε αυτά.

 

Με συνολικό προϋπολογισμό 24.118 ευρώ, οι ανωτέρω δράσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φωτογράφιση και κατασκευής ιστοσελίδας που θα προβάλλει κάθε χωριό και τις δυνατότητες που παρέχει στον επισκέπτη.

 

Στην ιστοσελίδα, θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή, τη γαστρονομία και την ψυχαγωγία του περιηγητή, ενώ θα υπάρχει blog το οποίο θα ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δρώμενα με νέο υλικό.

 

Την ίδια στιγμή, θα σχεδιαστεί πολυσέλιδος οδηγός παρουσίασης και διαφημιστικά video διάρκειας 30 και 90 δευτερολέπτων αντίστοιχα, τα οποία θα περιέχουν όλες τις απαραίτητες τουριστικές πληροφορίες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των υλικών προβολής, εκτός των ελληνικών, θα είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά και στα γερμανικά.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν οι αιτήσεις των πρώην σχολικών φυλάκων για την επιστροφή τους στους δήμους
Επόμενο άρθροΣοβαρά επεισόδια στα Διαβατά – Ένας αστυνομικός τραυματίας