Το κολυμβητήριο στη Ξάνθη παραδίδεται και πάλι για χρήση στους δημότες της πόλης μετά από σχεδόν μια δεκαετία που παρέμενε κλειστό.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, χθες και τυπικά υπέγραψε την απόφαση για τη χορήγηση της άδειας λειτουργίας της κλειστής αθλητικής εγκατάστασης.

Βασικός -από την αρχή- στόχος, ύστερα από την προσεκτική και ενδελεχή εργασία πολλών μηνών από τη δημοτική αρχή, όπως ενημερώνει ο Δήμος, είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Ξάνθη να μην κλείσει ξανά.

Το σημαντικότερο όλων, όπως τόνισε ο Δήμαρχος είναι ότι δε θα χαθούν άλλες γενιές νέων ανθρώπων, που δε θα αναγκάζονται να ταξιδεύουν στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο στην Κομοτηνή ούτε στο Κλειστό Κολυμβητήριο στην Καβάλα, για να μάθουν κολύμπι να ασκηθούν να προπονηθούν να χαρούν.

Μάλιστα στο κολυμβητήριο τοποθετήθηκε εξοπλισμός για ΑμεΑ.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του συνάντησε τους εκπροσώπους Κολυμβητικών Συλλόγων του τόπου μας. Συζητήθηκαν και αποσαφηνίστηκαν οι όροι λειτουργίας, καθώς και ο τρόπος οργάνωσης των Συλλόγων, εντός της αθλητικής εγκατάστασης ώστε να μη παρατηρηθούν παθογένειες του παρελθόντος.

«Το παραδίδουμε, όπως του αξίζει, αλλά και όπως οφείλουμε στους συνδημότες μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙκαρία: Βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος που αγνοούνταν από την Τετάρτη
Επόμενο άρθροΜύκονος: Σε κοσμική παραλία του νησιού ο Νίκος Βέρτης