Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, 21:14

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς με τη Γουλβς, στην οποία θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa League, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης στο «Μολινό».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μαρτίνς:

Για τη σημασία του αγώνα και την πρόκληση της πρόκρισης στην προημιτελικά του Europa League: «Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για την ιστορία του συλλόγου αλλά και για τους παίκτες ξεχωριστά, για τις καριέρες του, Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και είναι μια ευκαιρία για να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα στη διοργάνωση»

Για το αν θα υπάρξουν πολλές διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς, πολλούς μήνες πριν: «Όχι, δεν θα δούμε πολλές διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς. Η Γουλβς εδώ και 3 χρόνια έχει ένα σταθερό στυλ, ξέρουμε καλά πώς παίζει και τι να περιμένουμε. Έτσι και ο αντίπαλος προπονητής ξέρει καλά τον Ολυμπιακό. Νομίζω δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις αν και φυσικά κάθε ομάδα έχει τη στρατηγική της. Εμείς έχουμε έτοιμο το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να το ακολουθήσουμε όσο πιο καλά μπορούμε».

Για το κατά πόσο θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό η πανδημία: «Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Η πανδημία δημιούργησε πρόβλημα σε όλη την κοινωνία, όχι μόνο σε εμάς και το ποδόσφαιρο. Παρόλο που σίγουρα υπάρχει κούραση από τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες, εγώ βλέπω μια ομάδα συγκεντρωμένη, με θέληση, κίνητρο και επιθυμία, μια ομάδα πρόθυμη να χτίσει και να δημιουργήσει καινούργια πράγματα». 

Για τον Μπόμπι Αλέν: Είναι πολύ καλά. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ανάγκασαν με τον Τζολάκη τον Σα να δουλέψει περισσότερο. Αυτήν την στιγμή είναι έτοιμος, συγκεντρωμένος και περιμένουμε πως θα ανταπεξέλθει».

Για την πορεία της Γουλβς: «Όλος ο κόσμος ξέρει για την υπέροχη πορεία της Γουλβς. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα κυνική, με ποιότητα και επίπεδο. Από την άλλη είμαστε ο Ολυμπιακός. Μία πολύ καλή ομάδα και το είδε αυτός ο αντίπαλός μας στο πρώτο ματς. Αύριο περιμένουμε έναν πολύ καλό αγώνα με υψηλό κίνητρο».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Έχουμε αποκαταστήσει την φήμη μας, το όνομά μας και έχουμε κάνει τον κόσμο μας περήφανο. Είναι το πιο μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσο καλό όνομα και είμαστε πολύ περήφανοι».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, 21:20

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτον πάγκο της Φενερμπαχτσέ ο Μπουλούτ!
Επόμενο άρθρο«Oι αστοχίες αποτελούν χαρακτηριστικό της ΕΠΟ, όχι του Καρυπίδη»