Την αντίδραση υγειονομικών του Νοσοκομείου Βόλου προκάλεσε η ενέργεια του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Γιάννη Ντόκου να …ξεχάσει να αποστείλει αίτημα δέσμευσης κενής οργανικής θέσης ειδικότητας χειρουργού στην προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για μόνιμες θέσεις ιατρών στο ΕΣΥ.

Ιατρικό προσωπικό το οποίο αναμένει πως και πως ενίσχυση με ειδικευμένους ιατρούς, ενημερώθηκε με έκπληξη πως η πρόταση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου προς την 5η ΥΠΕ δεν περιλαμβάνει αίτημα πρόσληψης χειρουργού. Μάλιστα ο ίδιος ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Ντόκος υπέγραψε προ ημερών απόφαση αναστολής καθηκόντων χειρουργού μη εμβολιασμένου, μειώνοντας τον αριθμό των υπηρετούντων χειρουργών σε 4 στην χειρουργική κλινική!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας ενημερώθηκε έγκαιρα για την εξέλιξη και παρενέβη προσωπικά στον νέο Υπουργό Υγείας κ. Θαν. Πλεύρη για να θεραπευτεί το πρόβλημα με αναθεώρηση του αιτήματος του Νοσοκομείου Βόλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ζητήθηκε τροποποιημένη πρόταση του Νοσοκομείου Βόλου, η οποία στάλθηκε πάραυτα και στην προκήρυξη θα συμπεριληφθεί τελικά και χειρουργός για το Νοσοκομείο Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΦθιώτιδα – Βρέθηκε απανθρακωμένος άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του
Επόμενο άρθροΜίκης Θεοδωράκης – «Σε αγαπάμε φίλε μας» – Συγκινεί το μήνυμα μικρού κοριτσιού